Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Αιώνιοι» τελικοί μέρος... 3ον για το προβάδισμα

Newsroom
Παυλοπούλου

bet365

Το σκηνικό των τελικών στην Α1 Γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού επιστρέφει στο ΣΕΦ (21/4, 13:00) όπου οι «αιώνιοι» θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο πρώτο «ματς μπολ» του τίτλου.

Στο πρώτο προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θα προσπαθήσουν να φτάσουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Μετά τους δύο πρώτους τελικούς, οι «αιώνιοι» εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους με αποτέλεσμα να φέρουν τη σειρά στα ίσια (1-1) και να διεκδικήσουν το πρώτο «ματς μπολ» για τον τίτλο.

Η αυλαία των τελικών άνοιξε στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ όπου οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το 1-0 μετά το 72-69 ενώ ακολούθησε η ισοφάριση του «τριφυλλιού» σε 1-1 μετά το 68-65 στο ματς που χρειάστηκε την παράταση στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

«Θα είναι ένα ματς, που χρειάζεται υψηλή συγκέντρωση και ενέργεια και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη με τη βοήθεια των φιλάθλων μας στο γήπεδο» ήταν η ατάκα του προπονητή του Ολυμπιακού, Θάνου Νίκλα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κανονικά θα δώσει το «παρών» αυτή τη φορά η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, η οποία είχε απουσιάσει από τον δεύτερο τελικό της σειράς.

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 13:00 και το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube.

Η σειρά των τελικών

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1

@Photo credits: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI
 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα