Εβίνα Σταμάτη: Συνεχίζει στον Πρωτέα η πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού

Εβίνα Σταμάτη: Συνεχίζει στον Πρωτέα η πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού

evina stamati

bet365

Ο Πρωτέας Βούλας ολοκλήρωσε την υπέρβαση με την απόκτηση της Εβίνας Σταμάτη, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με την άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού.

Η Εβίνα Σταμάτη συνδύασε την παρουσία της στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τμήματος, αποτελώντας μέλος των «ερυθρόλευκων» από το 2015 και πανηγυρίζοντας επτά πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ελλάδας.

Πλέον η σεζόν 2023/24 θα τη βρει στον Πρωτέα Βούλας που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη διεθνή σούτινγκ γκαρντ (39χρ., 1μ.81).

Η Σταμάτη ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ατρόμητο Πειραιά και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό (2003-09), στην Ισίμ Αράντ (Ρουμανία), στη ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας (2010-12) και στα Σούρμενα-Ελληνικό (2012-15), πριν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Eίμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος της ομάδας του Πρωτέα, ένα υγιές σωματείο πρότυπο για όλους τους αθλητές του. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία που είναι το πιο σημαντικό και με σκληρή δουλειά να υιοθετήσουμε καλές συνήθειες ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα