Ολυμπιακός: Πήρε Καρλάφτη

Ολυμπιακός: Πήρε Καρλάφτη

Newsroom
Η Καρλάφτη

bet365

Eνίσχυση για τον Ολυμπιακό, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση της Ρένιας Καρλάφτη.

Τον προγραμματισμό του ενόψει της νέας σεζόν κάνει ο Ολυμπιακός και συνεχίζει να διαμορφώνει το ρόστερ του. Η ομάδα από τον Πειραιά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την διεθνή γκαρντ-φόργουορντ, Ρένια Καρλάφτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ρένια Καρλάφτη. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ (ημ. γέννησης 8/6/1998, 1,80μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η Ρένια Καρλάφτη ξεκίνησε την καριέρα της στον Εργοτέλη, έπειτα αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο (2012-15) και Πρωτέα Βούλας (2015-18), ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια (2018-23), έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Είναι μέλος της Εθνικής Γυναικών, ενώ φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο από την ηλικιακή κατηγορία των Παγκορασίδων.

Η δήλωση της Ρένιας Καρλάφτη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι τιμή! Είμαι έτοιμη να δώσω το 100%, για να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα