Παναθηναϊκός: Ανανέωσε και η Παυλοπούλου, με τα «πράσινα» και τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε και η Παυλοπούλου, με τα «πράσινα» και τη νέα σεζόν

Η Παυλοπούλου με τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε ακόμη μία ανακοίνωση ανανέωσης με την Πηνελόπη Παυλοπούλου να αγωνίζεται με τις «πράσινες» και τη νέα σεζόν.

Η νέα σεζόν για τον Παναθηναϊκό «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς σε θέμα μεταγραφών και ανανεώσεων. Στον ελληνικό κορμό που προσπαθούν να διατηρήσουν οι «πράσινες» παραμένει και η Πηνελόπη Παυλοπούλου.

Η διεθνής γκαρντ που βρίσκεται με την Εθνική στην Πορταριά για την προετοιμασία ενόψει Eurobasket θα δώσει τις βοήθειές της και την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πηνελόπη Παυλοπούλου για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, για τη σεζόν 2023-24.

Η διεθνής πλέι μέικερ και αρχηγός του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να ενισχύει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Παυλοπούλου είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη η τιμή που παίζω γι’ αυτή τη φανέλα κι ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση είναι κοντά μας και το δείχνει σε κάθε περίσταση γι’ αυτό και τους ευχαριστώ προσωπικά. Συνεχίζουμε την πορεία μας κι εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες και τίτλους στην ομάδα μας»!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα