Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής τελευταία στιγμή η Ριντ

RINT

bet365

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό με την Τσάστιτι Ριντ να χάνει τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος. 

Η Τσάστιτι Ριντ τέθηκε εκτός της πράσινης αποστολής για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση.

Η έμπειρη άσος του τριφυλλίου ήταν βασική για την ομάδα της και στις δύο άκρες του παρκέ, αλλά δεν θα μπορέσει σήμερα (19/03) να συνεισφέρει.

Θυμίζουμε ότι ο επόμενος τελικός είναι την Πέμπτη 30/03. Ενώ οι πράσινες έχουν και το παιχνίδι του επόμενου Σαββατοκύριακου στο Κύπελλο στο Final 4 που θα γίνει στα Λιόσια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα