Νικολοπούλου στο Gazzetta: «Στο τέλος θέλουμε να είμαστε πάντα οι νικήτριες»

Νικολοπούλου στο Gazzetta: «Στο τέλος θέλουμε να είμαστε πάντα οι νικήτριες»

Νικολοπούλου στο Gazzetta: «Στο τέλος θέλουμε να είμαστε πάντα οι νικήτριες»

bet365

Η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε στο Gazzetta μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού για την Α1 μπάσκετ Γυναικών και στάθηκε στην πίστη της ομάδας, αλλά και το βάθος του ρόστερ.

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την Α1 γυναικών... βάφτηκε «ερυθρόλευκο» καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε με 89-74 του Παναθηναϊκού για να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος με το απόλυτο 7/7.

Οι «ερυθρόλευκες» δεν είχαν καλή εκκίνηση στην αφετηρία του ματς και είδαν τις φιλοξενούμενες να ξεφεύγουν ακόμη και με 11 πόντους. Η είσοδος της "μαέστρου" Αγγελικής Νικολοπούλου (10π., 6ασ.) κατάφερε να φέρει τις ισορροπίες στο ματς με την ίδια να αναλαμβάνει κομβικό ρόλο τόσο στη δημιουργία, όσο και στην επίθεση μίας και εκείνη μείωσε στον πόντο (18-19) στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου για να ακολουήσει μετά την ανάπαυλα η επέλαση της νίκης.

Η Ελληνίδα γκαρντ φιλοξενήθηκε από το Gazzetta λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης και μίλησε για τη σημασία της νίκης σε αυτό το παιχνίδι, την ώρα που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να γυρίσει τον διακόπτη στην Ευρώπη. «Κάθε ντέρμπι είναι σημαντικό για εμάς. Νομίζω ότι ο τρόπος που παίζουμε το αποδεικνύει γιατί στο τέλος θέλουμε να είμαστε πάντα οι νικήτριες. Από εκεί και πέρα το θέμα της Ευρώπης το προσπαθούμε η αλήθεια είναι. Θεωρώ ότι είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικές σε κάθε παιχνίδι, δίνουμε το 100% του εαυτού μας».

λ

Μάλιστα, αναφερόμενη στο άσχημο ξεκίνημα τόνισε πως ακόμη και με αυτή την εικόνα, η πίστη τους για τη νίκη κρατούσε ζωντανή κάθε ελπίδα...

«Όπως και να ξεκινήσουμε κάθε παιχνίδι θεωρώ ότι είμαστε μία ομάδα που έχουμε αρκετές λύσεις, αρκετές σκόρερ, οπότε οι αντίπαλοι δυσκολεύονται στην Ελλάδα τουλάχιστον να τα μαρκάρουν όλα. Απο εκεί και πέρα κάθε παίκτρια που μπαίνει μέσα στο παρκέ κάνει τη διαφορά και για αυτό παλεύουμε. Σίγουρα το τρίτο δεκάλεπτο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γυρίσουν οι ισορροπίες του αγώνα, όμως με υπομονή και πίστη ήμασταν σίγουρες ότι θα πάει εκεί το ματς».

Όσο για το δίδυμο που κάνει η ίδια με την Αγιούσο, όπου ανά περιόδους στο ντέρμπι κατάφεραν να... κρύψουν τη μπάλα και να ανοίξουν τους απαραίτητους χώρους στις συμπαίκτριές τους για τα σουτ, η Νικολοπούλου είπε: «Εντάξει θεωρώ ότι είναι ρόλοι που δίνει ο προπονητής μέσα σε μία ομάδα. Είμαστε δύο πλέι μέικερ τα οποία μπορούμε να παίξουμε μαζί, να μοιραστούμε τον χρόνο, μπορούμε να τα κάνουμε όλα... Ο προπονητής είναι αυτός που κάνει το κατάλληλο ροτέισιον, βλέπει πιο ψύχραιμα πάντα το παιχνίδι και ξέρει ποιές παίκτριες θα τον βοηθήσουν περισσότερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα