Α1 Γυναικών: Επίσημη η αναβολή στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Newsroom
Α1 Γυναικών: Επίσημη η αναβολή στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

bet365

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του ντέρμπι της Α1 Γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, λόγω κρουσμάτων κορονοϊου στις «πράσινες».

Το ντέρμπι για την 14η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αναβλήθηκε και επίσημα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΚ. Αιτία είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στις τάξεις των αθλητριών του Παναθηναϊκού.

Η αναμέτρηση αναμένεται να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Παράλληλα, η ΕΟΚ ανακοίνωσε και την αναβολή στο ματς Ελευθερία Μοσχάτου - Νίκη Λευκάδας, λόγω κρουσμάτων covid-19 στην ομάδα της Λευκάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Δεν θα πραγματοποιηθεί ο αυριανός αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την Α1 του μπάσκετ του γυναικείου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση «Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 σε αθλήτριες του σωματείου Παναθηναϊκός ΑΟ, ο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – Ολυμπιακός ΣΦΠ, για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, τις 27/02/2022, αναβάλλεται.

Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 σε αθλήτριες του σωματείου ΑΣ Νίκη Λευκάδας, ο αγώνας ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου – ΑΣ Νίκη Λευκάδας, για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, τις 27/02/2022, αναβάλλεται».

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα