ΑΣΕΑΔ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό

ΑΣΕΑΔ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό

bet365

Οριστικά υπέρ του Παναθηναϊκού κατακυρώθηκε ο πρώτος τελικός στην Α1 Γυναικών, με το ΑΣΕΑΔ να απορρίπτει την ένσταση του Ολυμπιακού.

Έναν μήνα μετά και αφού οι Τελικοί της Α1 Γυναικών ολοκληρώθηκαν με τον Παναθηναϊκό να είναι πρωταθλητής, το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε την απόφαση, σύμφωνα με την οποία απορρίπτει την προσφυγή του Ολυμπιακού, για το καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό, ο οποίος τελικά επαναλήφθηκε.

Οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν το σκεπτικό της απόφασης για να διαπιστώσουν το τι έλαβε υπ' όψιν και τι όχι το ΑΣΕΑΔ. Παράλληλα ανέμεναν να δουν και το σκεπτικό για το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ. Σύμφωνα πάντως με τα νεότερα δεδομένα το ΑΣΕΑΔ στο σκεπτικό του θεωρεί πως δεν υπέστη βλάβη ο Ολυμπιακός καθώς κέρδισε στο επαναληφθέν ματς. Έτσι επέλεξε να μην μπει στην ουσία. Εάν είχε ηττηθεί ο Ολυμπιακός τότε θα έμπαινε στην ουσία.

Εκτός από αυτό εκκρεμούν και οι ενστάσεις που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός και έχουν να κάνουν με την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους Τελικούς, οπότε αναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις και σε αυτό το θέμα.

Πάντως από την πλευρά του Ολυμπιακού αναφέρουν πως το ΑΣΕΑΔ ήταν αναρμόδιο να βγάλει απόφαση για το ζήτημα.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα