Η καταγγελία του Ολυμπιακού στον ΕΟΚΑΝ για τη Χατζηνικολάου (pics)

Gazzetta team
Η καταγγελία του Ολυμπιακού στον ΕΟΚΑΝ για τη Χατζηνικολάου (pics)

bet365

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δημοσιοποίησε την επιστολή του προς τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ, καταγγέλλοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο την άρνησή του να δώσει τον φάκελο της Όλγας Χατζηνικολάου ώστε οι Πειραιώτες να προχωρήσουν σε έφεση.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός προχώρησε νωρίτερα σε μια αιχμηρή ανακοίνωση, κατηγορώντας ευθέως τους αρμόδιους φορείς, ήτοι την ΕΟΚ, την ΚΕΔ και τον ΕΟΚΑΝ για τα όσα συνέβησαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν τον ΕΟΚΑΝ για την άρνησή του να δώσει τον φάκελο της Όλγας Χατζηνικολάου, εξηγώντας μεταξύ άλλων πως «οι ιθύνοντες επέλεξαν να δράσουν υπέρ συγκεκριμένης ομάδας και σαν να μην έφτανε αυτό να στερήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα του Ολυμπιακού να φέρει την υπόθεση ενώπιον ανώτατων αθλητικών Δικαστηρίων».

Στη σχετική επιστολή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Επειδή από καμία διάταξη νόμου ή διεθνούς κανόνα δεν πηγάζει το δικαίωμά σας να αρνηθείτε αναιτιολόγητα και καταχρηστικά την κοινοποίηση αντιγράφων φακέλου σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, που αιτιολογεί πλήρως το έννομο συμφέρον του.

Επειδή η άρνησή σας αυτή μας προκαλεί τεράστια ζημία, καθόσον μας στερεί τη δυνατότητα άσκησης των νόμιμων δικαιωμάτων μας ήτοι την ενημέρωση του WADA σε περίπτωση που κρίνουμε ότι υφίσταται παράβαση κανονισμών του Παγκόσμιου Κώδικα Αντιντόπινγκ ή / και άσκησης κάθε άλλου ένδικου μέσου.

Επειδή από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η γνώση του WADA σχετικά με το σύνολο των εγγράφων του φακέλου (και όχι απλά και μόνο της απόφασης άρση της ποινής) ώστε να διαμορφώσει πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη επί της υπόθεσης.

Επειδή εντελώς παράνομα και καταχρηστικά μας στερείτε τη δυνατότητα υποστήριξης των ως άνω ενστάσεών μας για αντικανονική συμμετοχή της αθλήτριας Χατζηνικολάου με τη γυναικεία ομάδα ΠΑΟ στους μεταξύ μας αγώνες.

Επειδή τυχόν απόρριψη των ενστάσεών μας, ελλείψει πλήρους και επαρκούς υποστήριξης, θα προκαλέσει πιθανόν και αγωνιστικές σε βάρος μας συνέπειες καθόσον οι αγώνες play-off βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Για όλους αυτούς τους λόγους και με ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την άρνησή σας να μας παρέχετε τα διαλαμβανόμενα στην με αρ. πρωτ. 785/1/5/2021 αίτησή μας έγγραφα.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ δε ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργειάς μας, ιδία δε της ασκήσεως κάθε νόμιμου μέσου ενώπιον πολιτικών Δικαστηρίων, για την προάσπιση των καλώς εννοούμενων αγωνιστικών, ηθικών και περιουσιακών συμφερόντων μας.

Ο Πρόεδρος

Μιχ. Κουντούρης

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημ. Νάκος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καπογιάννη: «Στον Παναθηναϊκό αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το φανταστείς!»

Ολυμπιακός: «Κάλπικο κύπελλο, το πρωτάθλημα δε θα τελειώσει μέχρι να εκδικαστούν οι ενστάσεις»

Παναθηναϊκός: «Η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού»

Α1 ΜΠAΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED