Ολυμπιακός: Ξανά ένσταση για την συμμετοχή της Χατζηνικολάου

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ξανά ένσταση για την συμμετοχή της Χατζηνικολάου

bet365

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε και πάλι ένσταση για την συμμετοχή της Χατζηνικολάου στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό που επαναλαμβάνεται αυτή την ώρα.

Το ίδιο που έγινε και την πρώτη φορά, επαναλαμβάνεται και τώρα. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε και πάλι ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης, εξαιτίας της συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου. Το ίδιο είχε κάνει και την πρώτη φορά που έπαιξαν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το ματς όμως να θεωρείται ως μη γενόμενο και να επαναλαμβάνεται αυτή την ώρα.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θεωρεί παράτυπη την συμμετοχή της αθλήτριας και αναφέρει ότι η έκδοση δελτίου της ήταν εκπρόθεσμη και έγινε κατά παράβαση του κανονισμού μεταγραφών της ΕΟΚ.

Αναλυτικά:

«Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα δεδομένου ότι τυχόν συμμετοχή της αθλήτριας του αντιπάλου σωματείου ΠΑΟ, Όλγας Χατζηνικολάου, είναι αντικανονική καθόσον ισχύει η ποινή 4ετους αποκλεισμού της που έχει επιβληθεί από WADA /CAS εις γνώση της ΕΟΚ και του ΠΑΟ, η δε έκδοση του δελτίου της δεν είναι νόμιμη ως εκπρόθεσμη κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών / εγγράφων της ΕΟΚ».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα