Ολυμπιακός: Το πρωί της Τρίτης 18/5 συνεχίζεται η εκδίκαση της έφεσης

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει καταθέσει έφεση στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της που έκανε αποδεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του δεύτερου τελικού, ο οποίος εν τέλει αναβλήθηκε.
Η απόφαση δεν βγήκε σήμερα και η εκδίκαση της έφεσης των «ερυθρόλευκων» θα εκδικαστεί το πρωί της Τρίτης 18/5 στις 10:00, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν! Εξάλλου οι «ερυθρόλευκες» χρησιμοποίησαν στο υπόμνημά τους το Φύλλο Αγώνα, στο οποίο αναγράφεται ρητά ότι η απόφαση των διαιτητών πάρθηκε πριν πάνε να δουν το βίντεο.
Παράλληλα τονίζουν ότι στην ένσταση του Παναθηναϊκού αναφέρεται ως αυθαίρετο συμπέρασμα ότι οι διαιτητές στην αρχή θεώρησαν εμπρόθεσμο το καλάθι και στη συνέχεια πήγαν να δουν το βίντεο αλλάζοντας την απόφασή τους ενώ παρέδωσαν και ένα βίντεο με την τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού, όπου έχουν προσθέσει χρονόμετρο.
Νωρίτερα μάλιστα η Τζόρι Ντέιβις έγραψε στο Twitter πως ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού πρόσφερε σε αυτήν και μια συμπαίκτρια της 500 ευρώ ώστε να μην σκοράρουν στους τελικούς!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό της απόφασης για την αποδοχή της ένστασης
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Επίσημη η αναβολή του δεύτερου τελικού
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-70: Κατέθεσαν ένσταση οι «πράσινοι» για την τελευταία φάση!
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-70: Χάος με την τελευταία φάση, έψαχναν ριπλέι οι διαιτητές (vid)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αποφασίζει η ΚΕΔ για την ένσταση των «πρασίνων»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.