Απίθανη ΕΟΚ: Αποφασίζει για τον 1ο τελικό γυναικών λίγες ώρες πριν το τζάμπολ!

Απίθανη ΕΟΚ: Αποφασίζει για τον 1ο τελικό γυναικών λίγες ώρες πριν το τζάμπολ!

bet365

Στον «αέρα» βρίσκεται η τύχη του 1ου τελικού των playoffs στην Α1 Κατηγορία γυναικών που θα κρίνει τον εφετινό τίτλο. Ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όδευε προς αναβολή και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεξαγωγή του θα αποφασιστεί στο Δ.Σ. της ΕΟΚ λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξή του (κατά πάσα πιθανότατα θα μετατεθεί για την Πέμπτη 13/05).

H αρχική ενημέρωση για την τύχη του προγραμματισμένου για την Τετάρτη (12/05, 15.00) 1ου τελικού του πρωταθλήματος γυναικών (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός), έκανε λόγο για σοβαρή πιθανότητα μετάθεσής του σε άλλη ημερομηνία, λόγω της εικονικής φιέστας της ποδοσφαιρικής ομάδας των «ερυθρολεύκων» στο γήπεδο Καραϊσκάκη, μετά τον προτελευταίο αγώνα playoffs με τον ΠΑΟΚ.

Μετά από σύσκεψη των εκπροσώπων των δύο ομάδων με την αστυνομία, όμως, οι τρεις εμπλεκόμενοι φορείς κατέληξαν στο να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι στην αρχικά προκαθορισμένη ημέρα. Λόγω της απουσίας της ΕΟΚ (διοργανώτρια αρχή) από την συνάντηση, όμως, η τελική απόφαση θα ληφθεί ανήμερα του αγώνα και για την ακρίβεια λίγες ώρες πριν το τζάμπολ! Όταν δηλαδή αναμένεται να συνεδριάσει η ομοσπονδία για να οριστικοποιήσει την διεξαγωγή του ματς, το οποίο μάλλον θα αναβληθεί και θα μετατεθεί κατά μία μέρα.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτριες των δύο ομάδων θα κοιμηθούν απόψε και θα ξυπνήσουν το πρωί χωρίς να ξέρουν αν θα παίξουν την πρώτη πράξη των εφετινών τελικών. Απίστευτα κι όμως αληθινά στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης του 2021...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Προς αναβολή ο πρώτος τελικός των «αιωνίων»

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Με τηλεοπτική μετάδοση ο πρώτος τελικός

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 66-56: Οι... ερυθρόλευκες πήραν το ντέρμπι και το πλεονέκτημα έδρας

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα