Καπογιάννη: «Βιώσαμε αντίξοες συνθήκες στο ΣΕΦ» (pic)

Καπογιάννη: «Βιώσαμε αντίξοες συνθήκες στο ΣΕΦ» (pic)

bet365

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις συνθήκες του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί σε επίπεδο Ανδρών να μην υπάρχει κόντρα «αιωνίων», ωστόσο τα γυναικεία τμήματα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο ντέρμπι με 66-56 και κατέκτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία μαζί με το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς που ξεκινούν την Τετάρτη (12/05).

Οι «πράσινες» έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης και η Ελένη Καπογιάννη μέσω του λογαριασμού της στο facebook σχολίασε σχετικά.

Η coach του Παναθηναϊκού ανέφερε, «Μετά από ατυχή αποτελέσματα πεισμώνουμε, γινόμαστε πιο δυνατοί, πιο σκληροί, πιο ενωμένοι. Γινόμαστε όλοι μια γροθιά... Και χθες, μετά το τέλος του αγώνα, ό́λοι στην ομάδα διαπιστώσαμε πόσο κοντά μας είναι ο κόσμος μας, έστω κι αν δεν του επιτράπηκε να δει απευθείας την τεράστια προσπάθεια των κοριτσιών μας κάτω από αντίξοες συνθήκες. Τις βιώσαμε μέσα στο γήπεδο, τις είδαμε και στο βίντεο, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Θα επιστρέψουμε, θα παλέψουμε και θα δώσουμε την ψυχή μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 66-56: Οι... ερυθρόλευκες πήραν το ντέρμπι και το πλεονέκτημα έδρας

Σταμάτη: «Θα το πάρουμε μέσα στη Λεωφόρο»

Ολυμπιακός: Η Σπυριδοπούλου χάνει τελικούς και Eurobasket

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα