Καπογιάννη:«Τελικός με την Ρίγα»

Καπογιάννη:«Τελικός με την Ρίγα»

Gazzetta team
Καπογιάννη:«Τελικός με την Ρίγα»

bet365

H προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη και η Εβίνα Μάλτση, τόνισαν την μεγάλη σημασία που έχει το παιχνίδι με την Ρίγα.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σίξερς – Καβαλίερς με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Μετά την νίκη επί του Φάρου με 70 - 58 η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού επικεντρώνεται στο παιχνίδι κόντρα στην Ρίγα για το Eurocup.

Η Ελένη Καπογιάννη, όπως και η Εβίνα Μάλτση σε δηλώσεις τους στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στάθηκαν στην σημασία του επερχόμενου ευρωπαϊκού ματς.

Αναλυτικά: «Αλλη μία νίκη απέναντι στον Φάρο που μέχρι σήμερα ήταν και αυτός στις πρώτες θέσεις. Δεν κάναμε και την καλύτερη εμφάνιση, κάτι που μπορεί και να συμβεί. Ομως κρατάμε τη νίκη και επισημαίνουμε τα σημεία που πρέπει να διορθώνουμε και από αύριο ετοιμαζόμαστε για τη Ρίγα γιατί για εμάς είναι ένας τελικός», τόνισε η προπονήτρια του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά της η Μάλτση δήλωσε: «Οπως κάθε παιχνίδι για εμάς, η νίκη ήρθε μέσα από την άμυνα. Ο Φάρος μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, εμείς όχι και τόσο πολύ, αλλά καταφέραμε και συγκεντρωθήκαμε, κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε αυτό το παιχνίδι.

Από αυτήν την στιγμή που μιλάμε το ενδιαφέρον μας και η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι με τη Ρίγα. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει για εμάς αυτό το παιχνίδι. Από τη στιγμή που έχουμε περάσει, δεν έχουμε σίγουρα άγχος αλλά είναι εγωιστικό πλέον. Θέλουμε να κερδίσουμε εκεί μέσα, να πάρουμε την διαφορά και να τερματίσουμε πρώτοι».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα