Κροατία - Γερμανία 87-96: Με επιθετική πολυφωνία οι Γερμανοί πήραν τη νίκη
Ο Μπόνγκα... χαμογέλασε, ο Χεζόνια έκανε υπέρβαση αλλά δεν ήταν αρκετός για την Κροατία! Η Γερμανία λύγισε τους Κροάτες με 96-87 σε φιλικό αγώνα και πλούσιο θέαμα και ποιότητα.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ίζακ Μπόνγκα, ήταν θετικότατος για την πατρίδα του με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 20:36, προσφέροντας και στις δύο πλευρές του παρκέ. Οι Ντα Σίλβα (22 πόντοι) και Λο (19 πόντοι) ήταν οι κορυφαίοι των Γερμανών. Ο Ντένις Σρούντερ έκανε double-double με 10 πόντους και 10 ασίστ.
Στον αντίποδα, οι Ζούμπατς (19 πόντοι, 13 ριμπάουντ, double-double), Μάτκοβιτς (17 πόντοι) και Μάριο Χεζόνια (19 πόντοι, 3 ριμπάουντ) ξεχώρισαν για την Κροατία, που δεν κατάφερε ωστόσο να πάρει το... ροζ φύλλο αγώνα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
