Hoopfellas: Ετσι αλλάζουν οι ισορροπίες στις θέσεις 3-4 στον Παναθηναϊκό με Γιαμπουσέλε, Μπόνγκα, Μπάντιο, Όσμαν
Για τις αφίξεις των Μπάντιο, Μπόνγκα και την - όπως όλα δείχνουν - συμφωνία με Γιαμπουσέλε, μίλησε ο Hoopfellas αναλύοντας το πώς θα χειριστεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς το ρόστερ του.
Αναλυτικά όσα είπε στο Gazz Floor powered by Novibet:
«Γενικά ο Ζέλικο έχει ζητήσει από την αρχή ένα ρόστερ με πολυθεσίτες. Αυτό που λέμε interchangeable forwards, παίκτες που μπορούν να παίξουν και τις τρεις ενδιάμεσες θέσεις αν χρειαστεί.
Ο Όσμαν είναι ένας τέτοιος παίκτης και θα πάρει λεπτά ως swingman κι όχι ως combo-forward που έπαιζε πέρυσι στο 3-4. Θα πάρει λεπτά στη φυσική του θέση που είναι 3-2. Το 3 είναι η πρώτη του θέση κι η 2η θέση είναι 2, μπορεί να παίξει με τη μπάλα.
Με την παρουσία του Όσμαν και του Μπόνγκα - γιατί ο Παναθηναϊκός θέλει όλη τη γραμμή των forward αυτούσια, η μόνη περίπτωση είναι να ζητήσει ο ίδιος ο Όσμαν να αποχωρήσει - τον βοηθάει πάρα πολύ στην αγορά για την επιλογή του guard».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
