Ελλάδα – Ρουμανία 86-53: Πρώτη θέση στο Βουκουρέστι με 3/3

Ελλάδα – Ρουμανία 86-53: Πρώτη θέση στο Βουκουρέστι με 3/3

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά Mastercard Rising Stars στο Βουκουρέστι η Εθνική Εφήβων U17, καθώς επικράτησε με 86-53 της Ρουμανίας.

Η Εθνική Εφήβων U17 ολοκλήρωσε της υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά Mastercard Rising Stars στο Βουκουρέστι με τρεις νίκες σε ισάρριθμα παιχνίδια. Σήμερα (21/6) επικράτησε 86-53 της Ρουμανίας (κίτρινη ομάδα) για την πρώτη θέση στην διοργάνωση.

Ο Δημήτρης Μισιακός είδε τους παίκτες του να παίρνουν το προβάδισμα και να το κρατούν σταθερά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες μεγάλωσε στο δεύτερο μισό του αγώνα με τον Ιωαννίδη να οδηγεί στο +11 (44-33, 21’) και τον Μεσσηνιώτη με δύο συνεχόμενα τρίποντα να σπάει το φράγμα του +20 (62-38, 28’15’’). Ένα ακόμη μακρινό σουτ, αυτή τη φορά από τον Σιγάλα, έστειλε την διαφορά στο +31 (73-42, 32’) με την Ελλάδα να συνεχίζει στο δικό της ρυθμό ως το τελικό 86-53.

Διαιτητές: Γκομπέρνου, Μπομπέιτσα, Ίον

Δεκάλεπτα: 26-19, 42-33, 63-40, 86-53

 

Ελλάδα (Μισιακός): Σερμπέζης 11 (2), Μάνης 14 (2), Παπαϊωάννου 16 (1), Μπατατέγας 5, Μεσσηνιώτης 12 (3), Ασωνίτης 4, Σιγάλας 7 (2), Γώγος 2, Ιωαννίδης 11, Γιαντσίδης 4 (1)

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα