Ο πρόεδρος της Μερσίν εισέβαλε στο Final Six της EuroLeague Γυναικών, συνελήφθη και με παρέμβαση Ερντογάν αφέθηκε ελεύθερος

Ευτυχία Οικονομίδου
Σερντάρ Τζεβιργκέν

bet365

Ο πρόεδρος της Μερσίν, Σερντάρ Τζεβιργκέν, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του αγώνα με την Μπουργκ για το Final Six της EuroLeague Γυναικών. Έπειτα συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την παρέμβαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Μερσίν αντιμετώπιζε την Μπουργκ για τα προημιτελικά του Final Six της EuroLeague Γυναικών που διεξάγεται στη Σαραγόσα, το βράδυ της Τετάρτης (09/04), όμως τα κακώς κείμενα της αναμέτρησης είναι εκείνα που έμειναν μετά το τέλος του αγώνα, καθώς ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Σερντάρ Τζεβιργκέν, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από τεχνική ποινή που δέχθηκε ο προπονητής της Μερσίν, Αχμέτ Καντεμίρ, ο πρόεδρος της ομάδας εξοργίστηκε και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να ζητήσει τα... ρέστα από τους διαιτητές και τη γραμματεία. Η αστυνομία ανέλαβε δράση με σκοπό την απομάκρυνσή του και την αποβολή του από το γήπεδο.

Όπως αναφέρει η «Equipe», ο Τζεβιργκέν χτύπησε άνθρωπο της ασφάλειας κατά την έξοδό του με αποτέλεσμα να συληφθεί και να περάσει τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα. Πολλοί άνθρωποι από την Τουρκία προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν να αποφύγει την όλη κατάσταση.

Το απόγευμα της Πέμπτης (10/4), ο Τζεβιργκέν κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος έπειτα από ειδική παρέμβαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα