Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Newsroom
ΡΕΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ NOVI
Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague.

*Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet.

Το Final Four της Euroleague ξεκινά στο Βερολίνο και συνοδεύεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού συμμετέχουν οι δύο ελληνικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε (19:00) και ο Ολυμπιακός τη Ρεάλ (22:00) στους μεγάλους ημιτελικούς από το κορυφαίο μπασκετικό event της Ευρώπης.

Το έργο των «ερυθρόλευκων» στο Βερολίνο θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού η Ρεάλ φορά την ταμπέλα της καλύτερης ομάδας στη φετινή Euroleague. Οι Μαδριλένοι τερμάτισαν άνετα στην 1 η θέση της Regular Season και στη συνέχεια ξεπέρασαν χωρίς ιδρώτα το εμπόδιο της Μπασκόνια στα πλέι-οφ, δείχνοντας σε όλους πως δίκαια πρέπει να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κούπα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 1:1.49 2:2.70

Στην άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να βαδίσει ένα σαφώς πιο δύσκολο μονοπάτι. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τερμάτισε στην 5 η θέση της κανονικής διάρκειας της Euroleague και έπρεπε να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Στη διάρκεια της σειράς έμεινε πίσω στο σκορ με 2-1 και χρειάστηκε μία μεγάλη ανατροπή, που ολοκληρώθηκε με διπλό στο Game 5, για την 3 η συνεχόμενη συμμετοχή στο Final Four.

Είναι σίγουρο πως οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο ως αουτσάιντερ, αλλά αυτό ίσως τους βοηθήσει να παίξουν με λιγότερο άγχος, ειδικά στον ημιτελικό, όπου αντιμετωπίζουν μία ομάδα με το «πρέπει» της κατάκτησης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα περιμένει να δει το status του Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, που αναμένεται πάντως να αγωνιστεί κανονικά. Εκτός ο Γκάμπριελ Ντεκ και αμφίβολος ο Ρούντι Φερνάντεθ για τη Ρεάλ.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Euroleague

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME- BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα