Gazzetta Awards: Βραβείο Inspirational στον Δημήτρη Παπανικολάου (vid)

Νίκος Καρφής
O Παπανικολάου

bet365

To Gazzetta τίμησε τον Δημήτρη Παπανικολάου για τον αγώνα που δίνει για τον αυτισμό.

Είναι ένας πρώην παίκτης που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα παρκέ του μπάσκετ, με τη φανέλα της Εθνικής, αλλά και των αιωνίων. Μα πολύ περισσότερο ο Δημήτρης Παπανικολάου είναι ένας μεγάλος άνθρωπος που καθημερινά δίνει μαθήματα ζωής όπως είχε κάνει στα τέλη Οκτώβρη όταν είχε σώσει νεαρό με αυτισμό στη μέση του δρόμου.

Ο Παπανικολάου τιμήθηκε στα Gazzetta Awards (γίνονται στο Μέγαρο Μουσικής) με το βραβείο Inspirational για τον αγώνα που δίνει για τον αυτισμό και καταχειροκροτήθηκε για όσα είπε

«Οι ενεργοί αθλητές εμπνέουν τον κόσμο. Στα σχολεία λέω ότι μπορείς να ισορροπήσεις καλύτερα πάνω σε ένα βιβλίο παρά πάνω σε μια μπάλα. Γιατί υπάρχει ζωή και μετά τα 35. Δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι Πετρούνιας και Τεντόγλου. Και μπράβο στην Πλατανιώτη για το μετάλλιο που μετά τα 35 της ξέρει τι θα κάνει γιατί έχει σπουδάσει. Εγώ λόγω του μπούλινγκ στο παιδί μου αποφάσισε λόγω της αναγνωρισιμότητάς μου να κάνω τον αγώνα μου.

Πάντα θα ευχαριστώ τον Νίκο Γκάλη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είναι στο πλάι μου σε αυτή τη προσπάθεια που κάνω. Βοηθήσαμε χιλιάδες ανθρώπους, είναι μια αόρατη αναπηρία Η κόρη μου μου είπε να αδειάσω τα βραβεια που έχω και να τα δώσω σε άλλους ανθρώπους. Να κυνηγάς την αξία όχι την επιτυχία.», είπε ο Παπανικολάου καταχειροκροτούμενος.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα