Παναθηναϊκός: Ο πατέρας του Μπαλτσερόφσκι ανακοινώθηκε από το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο

Παναθηναϊκός: Ο πατέρας του Μπαλτσερόφσκι ανακοινώθηκε από το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο

Δημήτρης Οικονόμου
Μάρτσιν Μπαλτσερόφσκι

bet365

Ο Μάρτσιν Μπαλτσερόφσκι, πατέρας του Αλεξάντερ, θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο της ομάδας.

Ο Μάρτσιν Μπαλτσερόφσκι γίνεται με επισημότητα παίκτης του Παναθηναϊκού στο τμήμα της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο. Ο πατέρας του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, είχε αρχικά έρθει στην ομάδα του Παναθηναϊκού με τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου, όμως πλέον θα βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ της ομάδας.

Άλλωστε η εμπειρία του από μεγάλες διοργανώσεις είναι γνωστή, με τον ίδιο να μην κρύβει τη χαρά του που θα ανήκει στον σύλλογο όπου αγωνίζεται και ο γιος του.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Μάρτσιν Μπαλτσερόφσκι

«Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς έπεισε τον Μάρτσιν Μπαλτσερόφσκι να αγωνιστεί στη μπασκετική ομάδα του Συλλόγου με αμαξίδιο.

Αν και αρχικά συμφωνήθηκε να είναι ως τεχνικός σύμβουλος στην ομάδα λόγω της παρουσίας του στην Ελλάδα με τον γιο του, εντούτοις πείστηκε να φορέσει την πράσινη φανέλα και να αγωνιστεί με το «τριφύλλι»

Ο πατέρας του νέου σέντερ του Παναθηναϊκού αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες μορφές του μπάσκετ με αμαξίδιο στην Πολωνία, καταφέρνοντας – μεταξύ άλλων – να οδηγήσει ως παίκτης την ομάδα στην 6η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2018, όταν και κέρδισε μία θέση στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μπαλτσερόφσκι ανέφερε
"Είμαι χαρούμενος που τελικά θα αγωνίζομαι ως αθλητής στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου μετέφεραν ένα σπουδαίο πλάνο για την ομάδα και εντέλει θα είμαι και εγώ ένα μέλος της ομάδας και θα ενισχύσω τα μέγιστα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας"».

 

Τελευταία Νέα