Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε ο Δημήτρης Τσαλδάρης

Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε ο Δημήτρης Τσαλδάρης

Τσαλδάρης

bet365

Έπειτα από πέντε χρόνια, οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Δημήτρη Τσαλδάρη, χωρίζουν. Ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους», όπου κατείχε την θέση του διευθυντή ακαδημιών.

Με ένα συγκινησιακό κείμενο που ανάρτησε στα social media, ο Δημήτρης Τσαλδάρης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό -όπου κατείχε τη θέση του διευθυντή ακαδημιών- έπειτα από πέντε χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει ήδη στην επόμενη μέρα, αφού στις 20 Ιουλίου, ανακοινώθηκε ο πολύπειρος Αχιλλέας Δεμέναγας, ως νέος διευθυντής ακαδημιών.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, εκτός από διευθυντής ακαδημιών και προπονητής των παιδικο/εφηβικών τμημάτων του συλλόγου, υπήρξε και head coach στην αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, που συμμετείχε στην Α2.

Το αποχαιρετιστήριο κείμενο του Δημήτρη Τσαλδάρη:

«Μετά από πέντε φανταστικά χρόνια, έφτασε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος μου στην ακαδημία του Ολυμπιακού.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια, μάθαμε πολλά από δυσκολίες και αποτυχίες και πετύχαμε ακόμα περισσότερα μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση. Μετρώντας την επιτυχία, όχι μόνο με τίτλους και διακρίσεις, θα κρατήσω σαν το πιο σπουδαίο επίτευγμα, ότι είδαμε τους ανθρώπους μας, αθλητές και προπονητές να εξελίσσονται και να γίνονται καλύτεροι κοντά μας.

Μαθαίνοντας τόσα πολλά σε επίπεδο coaching, όσο και management, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του οργανισμού, τον Κώστα Λιάλιο και τον Γενικό Διευθυντή, Νίκο Λεπενιώτη, για τη βοήθεια και τη τεχνογνωσία που μου έδωσε. Ακόμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Αντώνη Κουρμούλη για την άψογη και καταπληκτική συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέρα.

Κλείνοντας, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αθλητικό διευθυντή, Χρήστο Μπαφέ, για την εμπιστοσύνη και τη καθοδήγηση που μου έδωσε όλα αυτά τα χρόνια.

Κοιτάζοντας μπροστά, ανυπομονώ να εφαρμόσω όλα όσα έμαθα, πάντα με ανθεκτική νοοτροπία και αδιάκοπη όρεξη για εξέλιξη».

 

Τελευταία Νέα