Γκάλης: Εισιτήριο του '87 δημοπρατήθηκε έναντι 3.000 ευρώ για άνδρα με όγκο στον εγκέφαλο

Γκάλης: Εισιτήριο του '87 δημοπρατήθηκε έναντι 3.000 ευρώ για άνδρα με όγκο στον εγκέφαλο

Newsroom
Εισιτήριο του '87 με την υπογραφή του Γκάλη δημοπρατήθηκε έναντι 3.000 ευρώ για άνδρα με όγκο στον εγκέφαλο

bet365

Ο Δημήτρης Παπανικολάου αποκάλυψε πως ένα εισιτήριο από το EuroBasket 1987 με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη δημοπρατήθηκε έναντι 3.000 ευρώ για την ενίσχυση ενός άνδρα με όγκο στον εγκέφαλο.

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο Δημήτρης Παπανικολάου, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό ποσό για την οικονομική ενίσχυση ενός άνδρα με όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Συγκεκριμένα, ο δις πρωταθλητής Ευρώπης με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δημοπράτησε ένα εισιτήριο από το EuroBasket 1987 με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη, το οποίο πωλήθηκε για 3.000 ευρώ που θα δοθούν για αυτόν τον σκοπό.

Το μήνυμα του Παπανικολάου

«Ένας κύριος μπαίνοντας στο γήπεδο για τον τελικό του 1987 μεταξύ Ελλάδας και ΕΣΣΔ κατάλαβε ότι βρίσκεται μπροστά σε ένα κοινωνικό γεγονός και όχι απλά αθλητικό και έτσι παρακάλεσε στην είσοδο να μην του κόψουν το εισιτήριο, ώστε να το κρατήσει για ενθύμιο. Τα χρόνια πέρασαν ήρθε μέσω κοινού φίλου και με βρήκε. Εχω δει που εσείς οι αθλητές ενίοτε βγάζετε προσωπικά σας αντικείμενα σε δημοπρασίες για καλούς σκοπούς. Ξέρω ένα παλικάρι που λόγω όγκου στον εγκέφαλο, είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και υπάρχει ανάγκη για οικονομική ενίσχυση. Πιστεύεις ότι μπορεί να μπει σε δημοπρασία;

Φυσικά του λέω και θα το κάνουμε να πάρει και μεγαλύτερη αξία. Την άλλη εβδομάδα είναι να ανέβω Θεσαλονίκη και έχω ραντεβού με τον Γκάλη. Θα του ζητήσω να το υπογράψει να πάρει επιπλέον αξία. Μόνο θα πρέπει για να πω και στον Γκάλη να το υπογράψει και για να μπω και εγώ στην διαδικασία αυτή, να ξέρω ότι τα χρήματα θα πάνε στην οικογένεια. Ναι φυσικά αποκρίθηκε.

Έγιναν όλα σωστά, το άκοπο εισιτήριο του 1987 δημοπρατήθηκε έναντι 3000 € τα οποία πήγαν στις ανάγκες του παλικαριού».

 

Τελευταία Νέα