Αταμάν για Λάρκιν και Γουίλμπεκιν: «Έχουν ευθύνη, αντικαθιστούν Τούρκους παίκτες»

Αταμάν για Λάρκιν και Γουίλμπεκιν: «Έχουν ευθύνη, αντικαθιστούν Τούρκους παίκτες»

Αταμάν-Λάρκιν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε τις «φωνές» που ακούγονται για Λάρκιν και Γουίλμπεκιν, δίνοντας τη δική του διάσταση στο θέμα.

Η Τουρκία ανακοίνωσε τη 12αδα για το προ-προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο θα φιλοξενήσει, 12 με 20 Αυγούστου.

Αν και αρχικά στις κλήσεις του Εργκίν Αταμάν υπήρχαν τα ονόματα του Σκότι Γουίλμπεκιν και Σέιν Λάρκιν, εν τέλει, οι δύο Αμερικανοί δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Τουρκίας για μια θέση στο Προολυμπιακό του 2024.

Μετά τις όποιες φωνές που ακούστηκαν, ο Τούρκος ομοσπονδιακός προπονητής εξήγησε τι ακριβώς έγινε στις δύο υποθέσεις:

«Κανείς δεν πρέπει να παραποιεί τα πράγματα όσον αφορά την Εθνική ομάδα. Λάρκιν και Ουίλμπεκιν δεν ήρθαν στην ομάδα και δεν θα παίξουν. Αυτό έχει κάνει ζημιά στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Και οι δυο ήταν στην προεπιλογή, αλλά ακούσαμε ότι δεν ήταν ‘ζεστοί’ στο να παίξουν, λόγω τραυματισμών και κούρασης. Αποδείχθηκε ότι κανείς δεν ήταν πρόθυμος να παίξει, όπως υποπτευόμασταν. Ο Λάρκιν ήρθε στην Τουρκία την ημέρα που ξεκινούσε η προετοιμασία, έκανε μαγνητική και έδειξε ότι είχε δυο οιδήματα στα γόνατα. Έκανε θεραπεία για δυο εβδομάδες, αλλά ήθελε ακόμα μία. Μετά την δεύτερη μαγνητική, ο Λάρκιν εξαφανίστηκε, δεν μάθαμε νέα του έκτοτε.

Είναι φυσικό για έναν Αμερικανό να μην θέλει να παίξει σε ένα τουρνουά, αλλά έχουν ευθύνη. Αυτοί οι παίκτες αντικατέστησαν Τούρκους παίκτες στο πρωτάθλημα και πήραν περισσότερα χρήματα. Πρέπει να είναι στην Εθνική ομάδα, παρέχοντας αυτό το πλεονέκτημα. Χρειαζόμαστε έναν από τους δυο, θα μας κάνουν πιο ισχυρούς. Μετά τον τραυματισμό του Οζντεμιρόγλου, επιμέναμε. Προσπαθήσαμε να βρούμε και τους δυο, αλλά στο τέλος δεν ήταν διαθέσιμοι. Υπάρχουν κανονισμοί, η Εθνική πρέπει να έρχεται πρώτη. Ως προπονητής της Εθνικής ομάδας, πρέπει να προστατεύω τα συμφέροντα της ομάδας. Γι’ αυτό κάλεσα Λάρκιν και Ουίλμπεκιν».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα