Γκάλης: «Προσπάθησα να κάνω την Ελλάδα να ονειρευτεί μαζί μου»

Γκάλης: «Προσπάθησα να κάνω την Ελλάδα να ονειρευτεί μαζί μου»

Ο Γκάλης θα τιμηθεί από την ΕΟΚ

bet365

Η ΕΟΚ θα τιμήσει τον Νίκο Γκάλη στο φιλικό με την Σλοβενία στο ΟΑΚΑ στις 4 Αυγούστου και ο «Γκάνγκστερ» εξήγησε πως το EuroBasket του 1987 έκανε έναν λαό να πιστέψει στον εαυτό του.

Ο Νίκος Γκάλης θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο φιλικό της 4ης Αυγούστου στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σλοβενία, αφού θα τιμηθεί από την ΕΟΚ.

Ανήμερα της επετείου από το EuroBasket του '87, ο «Γκάνγκστερ» έστειλε το μήνυμά του μέσω Twitter: «Ευχαριστώ πολύ την Ε.Ο.Κ. και τον Πρόεδρό της για την τιμή που μου επιφυλάσσουν στις 4 Αυγούστου.

Το να τιμάται ένας αθλητής για την αθλητική και κοινωνική του προσφορά από την αθλητική του οικογένεια έχει ιδιαίτερη αξία, επειδή θέλω να πιστεύω ότι δίνει χαρά σε μια κοινωνία, την ελληνική, που νιώθω περήφανος ως κομμάτι της, γιατί προσπάθησα να την κάνω κι εκείνη περήφανη, γιατί ονειρεύτηκα μαζί της και προσπάθησα να την κάνω κι εκείνη να ονειρευτεί μαζί μου και να πιστέψει στα δικά της όνειρα.

Σήμερα, 36 χρόνια μετά από εκείνη την επιτυχία μιας ομάδας που έκανε έναν λαό να πιστέψει στον εαυτό του, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να κάνουμε περήφανη την ομάδα, την οικογένεια, τη χώρα, εμάς τους ίδιους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα