Εθνική Γυναικών, Ελλάδα: Γενέθλια στο παρκέ για την Δίελα

Εθνική Γυναικών, Ελλάδα: Γενέθλια στο παρκέ για την Δίελα

Newsroom
Γενέθλια για την Δίελα

bet365

Η Ιωάννα Δίελα γιόρτασε τα 33α της γενέθλια μετά το τέλος του αγώνα με την Κροατία καθώς την περίμενε τούρτα-έκπληξη.

Στο περιθώριο του 2ου τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» η Ιωάννα Διέλα συνδύασε τη νίκη της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Κροατία με τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Μάλιστα την περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη καθώς έσβησε τα κεράκια της μέσα στο παρκέ: «Έτυχε να είναι πολύ ωραία μέρα, να έχω τα γενέθλιά μου και να έχουμε και τον αγώνα Είναι διπλή χαρά για μένα. Παίξαμε ένα πολύ ωραίο φιλικό στο τουρνουά της Βάσως Μπεσκάκη. Είναι ένα ιδιαίτερο τουρνουά για εμάς» ανέφερε αρχικά η διεθνής μπασκετμπολίστρια και συνέχισε:

«Είναι το δεύτερο συνεχόμενο και θέλουμε να το καθιερώσουμε, να γίνει θεσμός στη μνήμη της Βάσως και θέλουμε να το κάνουμε γιορτή για εμάς και το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, πάντα μας δίνει μια έξτρα ενέργεια. Τον θέλουμε και την Κυριακή κοντά μας. Ευχαριστούμε που ήταν τόσο ζεστός. Την τούρτα; Δεν περίμενα την έκπληξη για την τούρτα, ήρθαν οι δικοί μου… Δεν το περίμενα χάρηκα πάρα πολύ γι’ αυτό».

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι πρόσθεσε: «Φτάνουμε προς το τέλος έχουμε άλλο ένα φιλικό με την Ιταλία που μας περιμένουμε. Να δουλέψουμε κι άλλες λεπτομέρειες και στοιχεία να βελτιώσουμε. Στόχος μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Να δείξουμε αυτά που έχουμε δουλέψει να βγάλουμε ενέργεια και να το ευχαριστηθούμε. Το αποτέλεσμα θα έρθει. Το περιμένουμε πως και πως το Ευρωμπάσκετ και σας περιμένουμε να μας ακολουθείτε από τα social media!».

 

Τελευταία Νέα