Κάλεσμα της Φασούλα: «Να μας στηρίξει ο κόσμος στο τουρνουά Βάσω Μπεσκάκη»

Κάλεσμα της Φασούλα: «Να μας στηρίξει ο κόσμος στο τουρνουά Βάσω Μπεσκάκη»

Newsroom
Κάλεσμα της Φασούλα στο «Βάσω Μπεσκάκη»

bet365

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών για το Eurobasket βρίσκεται στην τελευταία της ευθεία, με τη Μαριέλλα Φασούλα να καλεί τον κόσμο στο 2ο τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετράει ήδη αντίστροφα για το Eurobasket γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ισραήλ από τις 15 έως και 25 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας θα δώσει και άλλα δυνατά φιλικά ματς στο τουρνουά «Βάσω Μπασκάκη», αντιμετωπίζοντας την Κροατία (2/6, 18.30) και την Κυριακή (4/6, 19.30) την Ιταλία, ενώ στις 3/6, στις 19.30 θα αναμετρηθούν Ιταλία και Κροατία.

«Είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια, αυτά με Κροατία και Ιταλία, για να προετοιμαστούμε για το Ευρωμπάσκετ και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σε αυτά τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε στην συνέχεια το πρώτο παιχνίδι μας στη διοργάνωση, αυτό κόντρα στο Μαυροβούνιο» δήλωσε η Μαριέλλα Φασούλα και αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου: «Είναι κάτι που θα θέλαμε πολύ: Να έρθει ο κόσμος να μας δει, να μας στηρίξει και να απολαύσει τους αγώνες του τουρνουά. Επιπλέον, το τουρνουά ”Βάσω Μπεσκάκη” είναι ιδιαίτερο για εμάς, καθώς τιμάται η μνήμη ενός ανθρώπου που ήταν κοντά μας. Θέλουμε τις εξέδρες γεμάτες φιλάθλους».

Όσο για το φιλικό με το Ισραήλ όπου η Ελλάδα επικράτησε 80-69; «Ήταν ένα καλό φιλικό για μας. Δουλέψαμε πάνω σε κάποια πράγματα και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε ορισμένα λάθη που είχαμε κάνει απέναντι στο Βέλγιο που ήταν ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά στόχος μας είναι να είμαστε σταθερές, συγκεντρωμένες στο παιχνίδι μας και να παίζουμε πιο δυνατά».

 

Τελευταία Νέα