Τζόρνταν: Το ζακετάκι της Dream Team βγαίνει σε δημοπρασία

Τζόρνταν: Το ζακετάκι της Dream Team βγαίνει σε δημοπρασία

Τζόρνταν: Το ζακετάκι της Dream Team βγαίνει σε δημοπρασία

bet365

Το περίφημο ζακετάκι που φόρεσε ο Μάικλ Τζόρνταν στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης θα δημοπρατηθεί και αναμένεται να φτάσει σε εννιαψήφιο ποσό.

Ο Μάικλ Τζόρνταν είχε προετοιμάσει το σχέδιό του. Και κόμπασε γι' αυτό. «Που να ήξεραν τι τους έχω ετοιμάσει», λέει σε ένα βίντεο του περίφημου «Last Dance» και έκανε την υπόσχεσή του, πράξη.

Ποιο ήταν το πρόβλημα; Ο διαφορετικός χορηγός στο ζακετάκι που έπρεπε να φορέσουν οι αστέρες της Dream Team στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης. Ο Τζόρνταν φορούσε Nike, το ένδυμα ήταν Reebok και η οδηγία ήταν ότι έπρεπε να το φοράνε, χωρίς εξαιρέσεις.

Ο Τζόρνταν βρήκε τη λύση, μία πατριωτική λύση. Έβαλε τη σημαία των ΗΠΑ πάνω στο χορηγό και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Η παρένθεση ήταν μεγάλη, αλλά απαραίτητη.

Αυτό το ζακετάκι (με την υπογραφή του Air) πρόκειται να βγει στην... αγορά προς πώληση. Από τον Δημοπρατικό Οίκο Sotheby's, με την πρόβλεψη ότι η τελική του τιμή θα κυμανθεί ανάμεσα στο 1 και τα 3 εκατομμύρια δολάρια!!

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 του ίδιου μήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα