Η Πρίστινα κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας Ελλήνων διαιτητών!

Newsroom
Η Πρίστινα κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας Ελλήνων διαιτητών!

bet365

Η ομάδα της Πρίστινα προχώρησε σε καταγγελία μέσω Facebook, εξηγώντας πως έγινε απόπειρα δωροδοκίας των Ελλήνων διαιτητών Ζαχαρή και Κάρδαρη πριν από αγώνα των play-offs για το πρωτάθλημα Κοσόβου, κάνοντας λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο μπάσκετ στην ιστορία του Κοσσυφοπεδίου!

Η Πρίστινα κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας των Ελλήνων διαιτητών Ζαχαρή και Κάρδαρη πριν από τον αγώνα με την Τρέπτσα στις 20 Απριλίου, εξηγώντας πως οι ισχυρισμοί της επιβεβαιώνονται μέσω video. Η ομάδα του Κοσόβου αναφέρει πως μετέφερε τα αποδεικτικά στοιχεία στην Αστυνομία, ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να τιμωρήσουν παραδειγματικά όλους τους εμπλεκόμενους.

«Αγαπητοί πολίτες της Δημοκρατίας του Κοσόβου, αγαπητοί φίλοι του μπάσκετ... Σας ενημερώνουμε ότι στις 20 Απριλίου, την ημέρα δηλαδή του τρίτου ημιτελικού των play-offs ανάμεσα στην Πρίστινα και την Τρέπτσα ανακαλύψαμε το μεγαλύτερο σκάνδαλο μπάσκετ στην ιστορία του Κοσσυφοπεδίου! Για την ακρίβεια, αποτρέψαμε μια μεγάλη αθλητική και ηθική βλάβη για την ομάδα της Πρίστινα, τους οπαδούς της και τους λάτρεις του αθλητισμού.

Βασισμένοι σε υποψίες που επιβεβαιώθηκαν εν τέλει από πληροφορίες, ανακαλύψαμε και καταγγείλαμε ποινικό αδίκημα εναντίον ενός προσώπου που φαίνεται να βάζει σε αυτοκίνητο τύπου Mercedes τους δυο Έλληνες διαιτητές του αγώνα, Ζαχαρή και Κάρδαρη, δωροδοκώντας τους για τη χειραγώγηση του αγώνα μεταξύ της Πρίστινα και της Τρέπτσα υπέρ των φιλοξενούμενων!

Το παραπάνω περιστατικό επιβεβαιώνεται από βιντεοσκοπήσεις. Επαληθεύσαμε το συμβάν και ειδοποιήσαμε την ομοσπονδία μπάσκετ του Κοσόβου που συνομίλησε με τους διαιτητές και παραδέχτηκαν ό,τι έγινε. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι διαιτητές δεν σφύριξαν στο παιχνίδι. Μετά από διευκρίνιση της υπόθεσης, κάναμε την καταγγελα στις αρμόδιες αρχές της Αστυνομίας Κοσσυφοπεδίου πριν από την έναρξη του αγώνα και αναμένουμε την έναρξη ποινικής διαδικασίας εναντίον όλων των εμπλεκομένων το συντομότερο δυνατό.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές σύμφωνα με τον νόμο να κινητοποιηθούν για τη διάσωση του αθλητισμού και του μπάσκετ, να τιμωρήσουν όλους τους εμπλεκόμενους, αποτρέποντας τη διαφθορά. Εν τω μεταξύ, θα απευθυνθούμε στον μεγαλύτερο οργανισμό μπάσκετ, τη FIBA, τον Γενικό Γραμματέα, Ανδρέα Ζαγκλή και την Ελληνική Ομοσπονδία ώστε ο καθένας εξ αυτών να πάρει τα μέτρα του, να τιμωρήσει και να αποτρέψει αυτά τα φαινόμενα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα