ΕΟΚ: Ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Ομοσπονδία της Ρουμανίας

Newsroom
Ο Βαγγέλης Λιόλιος με την πρόεδρο της ρουμανικής Ομοσπονδίας

bet365

Ο Βαγγέλης Λιόλιος υποδέχτηκε στα γραφεία της ΕΟΚ την Κάρμεν Τοκάλα, πρόεδρο της ρουμανικής Ομοσπονδίας μπάσκετ και οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η πρόεδρος της ρουμανικής Ομοσπονδίας, Κάρμεν Τοκάλα επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΟΚ και συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Λιόλιο, ανακοινώνοντας έτσι τη συνεργασία που ξεκίνησαν οι δύο πλευρές και του πλάνου κοινής πορείας που τέθηκε.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

«Τις στενές σχέσεις συνεργασίας της με τις ευρωπαϊκές ομοσπονδίες μπάσκετ συνεχίζει να διευρύνει η ΕΟΚ και σήμερα ήταν η σειρά της Ομοσπονδίας της Ρουμανίας να επισκεφτεί τα γραφεία της Ελληνικής και να τεθεί από κοινού επί τάπητος ένα εκτενές πλάνο κοινής πορείας.

Η πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ρουμανίας και μέλος του κεντρικού γραφείου της FIBA, Carmen Tocala και ο τεχνικός διευθυντής, Alin Saftel έγιναν δεκτοί από πολυμελή αντιπροσωπεία της ΕΟΚ που εκπροσωπούσε μεγάλο μέρος των δράσεων που αναπτύσσονται.

Ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος, ο γενικός διευθυντής Ντίνος Σβερκούνος, ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης, η εκ των επικεφαλής του μπάσκετ γυναικών, Αννυ Κωνσταντινίδου, ο υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Κώστας Τσαρτσαρής, ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Βαγγέλης Ζιάγκος και ο υπεύθυνος του 3X3, Χάρης Σπηλιάκος συζήτησαν για αυτούς τους τομείς, αλλά και πολλούς ακόμα για τους οποίους θα υπάρχει διαρκής επαφή των δύο ομοσπονδιών».

 

Τελευταία Νέα