Στις 5 Απριλίου στα Καλάβρυτα η δίκη του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ

Newsroom
Στις 5 Απριλίου στα Καλάβρυτα η δίκη του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ

bet365

Στα Καλάβρυτα και τις 5 Απριλίου 2023 ορίστηκε η δικάσιμος για την υπόθεση απόπειρας βιασμού και παράνομης βίας σε βάρος υπαλλήλου της ΕΟΚ από πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Ομοσπονδίας, που αρχικά θα γινόταν στην Πάτρα.

Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα βιασμού και παράνομη βία σε βάρος υπαλλήλου της Ομοσπονδίας θα τεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 5 Απριλίου. Μία δίκη που θα λάβει χώρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Καλαβρύτων.

Το Gazzetta είχε αποκαλύψει την υπόθεση μερικούς μήνες νωρίτερα και αργότερα επιβεβαιώθηκε από την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Θυμίζουμε, πως η καταγγελία των παραπάνω πράξεων καταγράφηκε τον Μάρτιο του 2021, τον Ιούλιο του ίδιου έτους η καταγγέλουσα κλήθηκε να καταθέσει και πριν εκπνεύσει το 2021, ο γνωστός πρώην πλέον παράγοντας που κατηγορείται παρουσίασε την θέση και αφέθηκε ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους μέχρι την τέλεση της δίκης.

Παρόλα αυτά, η ακροαματική διαδικασία ενδέχεται να έχει παραπάνω καθυστέρηση, αν και εφόσον οριστούν εκλογές το ίδιο διάστημα.

 

Τελευταία Νέα