Βράβευση για Κικίλια, Σχορτσανίτη από τον Σ.Π.Α.Κ.Ε.

Newsroom
Βράβευση για Κικίλια, Σχορτσανίτη από τον Σ.Π.Α.Κ.Ε.

bet365

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης και μεταξύ άλλων προχώρησε σε βραβεύσεις μεταξύ των οποίων και αυτές των Βασίλη Κικίλια και Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ο άλλοτε διεθνής μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου, της ΑΕΚ, του Ιωνικού και του Απόλλωνα Πάτρας και νυν Υπουργός Τουρισμού ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα του Σ.Π.Α.Κ.Ε., μαζί με τον Σοφοκή Σχορτσανίτη ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Λίγο μετά τη βράβευση του Βασίλη Κικίλια, ο Μιχάλης Κυρίτσης, πρόεδρος του Σ.Π.Α.Κ.Ε. είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ο μοναδικός μπασκετμπολίστας που συνδύασε τον επαγγελματικό αθλητισμό και τις σπουδές του στην Ιατρική. Και μάλιστα εξάσκησε σ' έναν βαθμό το εν λόγω επάγγελμα, κατακτώντας παράλληλα και πέντε τίτλους. Μάλιστα τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε να θητεύσει στο Υπουργείο Υγείας και μάλιστα σε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή με τον covid.»

Και συνέχισε: «Έβγαλε όλη την οικογένεια του μπάσκετ ασπροπρόσωπη ενώ οποιοσδήποτε χρειάστηκε τη βοήθειά του, εκείνος την πρόσφερε απλόχερα. Γιατί είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσφέρει στο μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα