Τι αναφέρει η μήνυση του Μήτογλου: «Η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν "θαυματουργό φάρμακο" από Ρωσία» (vid)

Newsroom
Τι αναφέρει η μήνυση του Μήτογλου: «Η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν "θαυματουργό φάρμακο" από Ρωσία» (vid)

bet365

Το Star παρουσίασε ρεπορτάζ από τη μήνυση που υπέβαλλε ο Ντίνος Μήτογλου στην γιατρό που συνελήφθη στην Αττική για μη εγκεκριμένες θεραπείες σε αθλητές.

Συνελήφθη μια γιατρός στην Αττική που χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ και άλλες μη εγκεκριμένες θεραπείες σε αθλητές. Ανάμεσα στα θύματά της είναι και ο γνωστός Έλληνας μπασκετμπολίστας, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι Μιλάνο, Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος έχει ασκήσει και μήνυση σε βάρος της.

Το Star παρουσίασε ρεπορτάζ από τη μήνυση που υπέβαλλε ο Ντίνος Μήτογλου στην οποία φέρεται να αναφέρει τα εξής: «Η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν "θαυματουργό φάρμακο" από Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτηση μου, η ίδια μου απάντησε πως ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο... καθάρισμα του οργανισμού μου», ήταν τα λόγια του.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020 η γιατρός, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της, χορηγούσε τις εν λόγω θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στο χώρο του πελάτη, είτε στην οικία της.

 

Τελευταία Νέα