Παναθλητικός–Παναθηναϊκός 48-79: Περίπατος στην Θεσσαλονίκη για τις «πράσινες»
Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση με τον Παναθλητικό, επικρατώντας με 78-49 και κάνοντας το 3-0 στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.
Οι «πράσινες» έχτισαν διαφορά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το υπέρ τους 35-23. Στη συνέχεια έκαναν επιμέρους σκορ 25-10 κι εν τέλει, έφτασαν στην άνετη νίκη.
Η Κάρτερ με 21 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ του Παναθηναϊκού, με την Πότερ να ακολουθεί με 19 πόντους και τη Σωτηρίου με 12.
Για τον Παναθλητικό, Ρόμπινσον και Γουίλιαμς είχαν 14 και 10 πόντους αντίστοιχα.
Τα δεκάλεπτα: 8-17, 23-35, 33-60, 48-79
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
