Κάρλος Αρόγιο: Το... έριξε στην υποκριτική, παίζει σε ταινία μαζί με τον Ράσελ Κρόου

Κάρλος Αρόγιο: Το... έριξε στην υποκριτική, παίζει σε ταινία μαζί με τον Ράσελ Κρόου

bet365

Ο Κάρλος Αρόγιο ετοιμάζεται για μία νέα καριέρα. Αντί για το παρκέ, θα έχει ένα κινηματογραφικό σκηνικό με τον πρώην γκαρντ του Πουέρτο Ρίκο να συμμετέχει σε χολυγουντιανή παραγωγή, μαζί με τους Ράσελ Κρόου και Μπιλ Μάρεϊ

Ο Κάρλος Αρόγιο κουβαλούσε μία σπάνια μπασκετική τρέλα. Μικρός στο δέμας, τεράστιος στο παρκέ. Με χιλιάδες πόντους. Και μπάσκετ που ταλαιπωρούσε τους προσωπικούς του αντιπάλους.

Στην ηλικία των 40 ετών και αφού γέμισε το βιογραφικό του με αρκετές ομάδες (σε Ευρώπη και ΝΒΑ), ο Πορτορικανός αποσύρθηκε. Και μερικά χρόνια αργότερα, ετοιμάζεται για ένα άλλο μετερίζι: την υποκριτική!

Στο λογαριασμό του στο Instagram έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας των αδελφών Φαρέλι, «The greatest beer run ever» (σ.σ.: Επιχείρηση Μπύρα, όπως θα είναι ο ελληνικός της τίτλος). Και απ' όσα δείχνει ο Αρόγιο, όχι μόνο είναι μέρος της ταινίας, αλλά είναι και ενεργός στους διαλόγους της.

Στην ταινία, η οποία είναι αληθινή ιστορία, συμμετέχουν ο Ράσελ Κρόου, ο Μπιλ Μάρεϊ, ο Βίγκο Μόρτενσεν και ο Ζακ Έφρον, με τον Αρόγιο να παίζει έναν στρατιώτη των ΗΠΑ στον πόλεμο του Βιετνάμ.

@Photo credits: Carlos Arroyo Instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα