Μπερτομέου: Τέλος οριστικά από την EuroLeague

Newsroom
Μπερτομέου: Τέλος οριστικά από την EuroLeague

bet365

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αποτελεί οριστικά παρελθόν από την EuroLeague, αφού αποχαιρέτησε τους επί σειρά ετών συνεργάτες του και έστειλε αποχαιρετιστήρια επιστολή.

Η EuroLeague χώρισε οριστικά και από κάθε πόστο τους δρόμους της με τον Τζόρντι Μπερτομέου. Ο άλλοτε πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης παραδίδει τα σκήπτρα και απομακρύνεται από αυτή έπειτα από 22 χρόνια παρουσίας, όπως πρωτομετέδοσε η Livesport.

Ο Μπερτομέου επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της Βαρκελώνης και αποχαιρέτησε υπαλλήλους, συναδέλφους και ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν από το 2000, όταν και υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ECA και της EuroLeague.

Μάλιστα, έστειλε επιστολή στην FIBA και τους αρμόδιους οργανισμούς ότι μετά την αποχώρησή του από τη θέση του CEO και του προέδρου της EuroLeague αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά, χωρίς να ακολουθήσει την αρχική φημολογία πως θα παραμείνει σε ρόλο συμβούλου.

Με την κίνηση αυτή ο Τζόρντι Μπερτομέου κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην διοργάνωση και ανοίγει τον ορίζοντα της νέας εποχής.

 

Τελευταία Νέα