Κώστας Αντετοκούνμπο: «Έτοιμοι για τα επίσημα, ο κόσμος μου δίνει ενέργεια» (vid)

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Έτοιμοι για τα επίσημα, ο κόσμος μου δίνει ενέργεια» (vid)

Newsroom
Κώστας Αντετοκούνμπο: «Έτοιμοι για τα επίσημα, ο κόσμος μου δίνει ενέργεια» (vid)

bet365

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στάθηκε στα επίσημα ματς που έρχονται για την Εθνική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην ενέργεια που λαμβάνει από τον κόσμο.

Λίγο πριν από το πρώτο επίσημο ματς της Εθνικής μας κόντρα στη Σερβία (25/8, 21:00), ο διεθνής σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όπως επίσης και για την δική του ανοδική πορεία.

«Νομίζω είμαστε αρκετά έτοιμοι για να κάνουμε το επόμενο βήμα στα επίσημα παιχνίδια» ανέφερε ο Κώστας Αντετοκούνμπο και συνέχισε: «Έχουμε δώσει αρκετά και καλά φιλικά σε αυτό το τουρνουά και ανυπομονούμε πλέον για τους επίσημους αγώνες».

Πρώτος αντίπαλος η Σερβία με μεγάλα αστέρια και μια πολύ δυνατή έδρα: «Σίγουρα η Σερβία είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε ότι έχει πολύ καλή εξέδρα και πολύ θερμούς φιλάθλους στο πλευρό της, αλλά θα μείνουμε συγκεντρωμένοι και θα πάμε εκεί με ένα στόχο να νικήσουμε».

Ο Αντετοκούνμπο περιμένει να δει γεμάτο γήπεδο για μία ακόμη φορά και στο ΟΑΚΑ: «Ναι, ναι, ναι… Περιμένω να δω ένα γεμάτο γήπεδο και να ακούω φασαρία! Και βέβαια θέλω να ξαναδώ γεμάτο γήπεδο! Ο κόσμος είναι η ενέργειά μου! Όταν μετά από μια τάπα ή έναν κάρφωμα ακούω τον κόσμο μου δίνει ενέργεια για τη συνέχεια».

Η εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να δίνει συχνά συμβουλές στον μικρότερο αδελφό του δεν είναι και σπάνια. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον Κώστα; «Σίγουρα είναι τέλειο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι και να έχεις και τα αδέλφια σου και τον Θανάση και τον Γιάννη να σε βοηθάνε, να σου μιλάνε. Είμαι ευγνώμων».

 

Τελευταία Νέα