Πανιώνιος: Με Φάνη Χριστοδούλου το πρώτο «ζντο» της σεζόν (vid)

Newsroom
Πανιώνιος: Με Φάνη Χριστοδούλου το πρώτο «ζντο» της σεζόν (vid)

bet365

Με την ηγετική παρουσία του Φάνη Χριστοδούλου, ο Πανιώνιος έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν στην Β' Εθνική.

Με υψηλούς στόχους έδωσε το... τζάμπολ της προετοιμασίας η ομάδα του Πανιωνίου, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2.

«Με την προσπάθεια που θα καταβάλουν οι παίκτες η ομάδα θα πετύχει την στόχο της, χωρίς να υπάρχει άγχος ή πίεση. Υγεία και δουλειά» ήταν το σύνθημα του Φάνη Χριστοδούλου, ο οποίος θα εκτελεί χρέη Γενικού Αρχηγού στην ομάδα.

Από τη πλευρά του ο Παναγιώτης Ηλιάδης ζήτησε από τους παίκτες «να δουλέψουν σκληρά ώστε ο Πανιώνιος να φτάσει εκεί που του αρμόζει» ενώ αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα του Θοδωρή Μικρόπουλου ο οποίος επισήμανε την απαιτητική σεζόν που έρχεται και υπογράμμισε «ότι με σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν».

Ο GM Χρήστος Μαγγίνας υπογράμμισε ότι «όλοι θα είναι κοντά στην ομάδα ώστε το οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί θα λυθεί άμεσα» ενώ τέλος ο προπονητής Περικλής Ταυρόπουλος είπε ότι «πιστεύει πολυ στους παίκτες και στην επίτευξη του στόχου αλλά τίποτα δε γίνεται χωρίς προσπάθεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα