Πανιώνιος: Με Φάνη Χριστοδούλου το πρώτο «ζντο» της σεζόν (vid)

Newsroom
Πανιώνιος: Με Φάνη Χριστοδούλου το πρώτο «ζντο» της σεζόν (vid)

bet365

Με την ηγετική παρουσία του Φάνη Χριστοδούλου, ο Πανιώνιος έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν στην Β' Εθνική.

Με υψηλούς στόχους έδωσε το... τζάμπολ της προετοιμασίας η ομάδα του Πανιωνίου, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2.

«Με την προσπάθεια που θα καταβάλουν οι παίκτες η ομάδα θα πετύχει την στόχο της, χωρίς να υπάρχει άγχος ή πίεση. Υγεία και δουλειά» ήταν το σύνθημα του Φάνη Χριστοδούλου, ο οποίος θα εκτελεί χρέη Γενικού Αρχηγού στην ομάδα.

Από τη πλευρά του ο Παναγιώτης Ηλιάδης ζήτησε από τους παίκτες «να δουλέψουν σκληρά ώστε ο Πανιώνιος να φτάσει εκεί που του αρμόζει» ενώ αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα του Θοδωρή Μικρόπουλου ο οποίος επισήμανε την απαιτητική σεζόν που έρχεται και υπογράμμισε «ότι με σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν».

Ο GM Χρήστος Μαγγίνας υπογράμμισε ότι «όλοι θα είναι κοντά στην ομάδα ώστε το οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί θα λυθεί άμεσα» ενώ τέλος ο προπονητής Περικλής Ταυρόπουλος είπε ότι «πιστεύει πολυ στους παίκτες και στην επίτευξη του στόχου αλλά τίποτα δε γίνεται χωρίς προσπάθεια».

 

Τελευταία Νέα