Μάλτση: Το κλειστό της Γουμένισσας πήρε το όνομά της (vid)

Newsroom
Μάλτση: Το κλειστό της Γουμένισσας πήρε το όνομά της (vid)

bet365

Το κλειστό γυμναστήριου της Γουμένισσας φέρει πλέον το όνομα της Εβίνας Μάλτση, η οποία τίμησε με την παρουσία της τα ελληνικά (και όχι μόνο αυτά) παρκέ.

Το περασμένο Σάββατο 20 του μήνα, ο Δήμος Παιονίας τίμησε την Εβίνα Μάλτση η οποία ξεκίνησε την πορεία της από το γήπεδο της Γουμένισσας.

Από εδώ και στο εξής το Κλειστό Γυμναστηρίου Γουμένισσας ονομάζεται «Εβίνα Μάλτση» με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά στο περιθώριο της λαμπρής τελετής.

«Είναι τεράστια τιμή και αναγνώριση να δίνεται το όνομα μου στο κλειστό γυμναστήριο του τόπου μου. Εδώ έκανα τα πρώτα μπασκετικά βήματα μου και φιλοξένησαν τα παιδικά μου όνειρα. Η καταξίωση και η αναγνωρισιμότητα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός. Έχοντας υπηρετήσει το άθλημα που αγαπώ, τα εφόδια που αποκόμισα, πέρα από κύπελλα και τίτλους, είναι πιο σημαντικά και χρήσιμα στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής μου. Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό. Κάποια θα γίνουν πρωταθλητές αλλά όλα θα μάθουν να μην τα παρατάνε ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Παιονίας και όσους συνετέλεσαν στην έμπνευση και τη υλοποίηση».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και μεγάλα ονόματα της πορτοκαλί μπάλας.

 

Τελευταία Νέα