Αντετοκούνμπο: «Όλοι στο ΟΑΚΑ!»

Γιώργος Κούβαρης
Αντετοκούνμπο: «Όλοι στο ΟΑΚΑ!»

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο απένειμε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Ακρόπολις» ξεκινώντας από την αναμέτρηση με την Πολωνία (17/8, 21:00).

Στην τελική ευθεία μπήκε η Εθνική μας ομάδα αρχικά για τα δύο ματς των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντιπάλους τη Σερβία στο Βελιγράδι (25/8) και το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ (28/8) και εν συνεχεία για τη παρουσία της στο Eurobasket.

Ο Δημήτρης Ιτούδης «έκοψε» από τη συνέχεια τους Μωραΐτη και Κουζέλογλου, ενώ από εδώ και στο εξής και δη στο τουρνουά «Ακρόπολις» όπου θα αντιμετωπίσει η Εθνική τις Πολωνία (17/8), Γεωργία (18/8) και Τουρκία (19/8) θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα ενόψει και του ρόστερ που θα έχει στην διάθεσή του για αυτά τα παιχνίδια.

«Αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν την ευκαιρία να… μετρηθούμε σε πολλά πράγματα από τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και θα βοηθήσουν στο να βγουν σωστά συμπεράσματα και σταδιακά να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των δύσκολων επίσημων που έρχονται, τόσο για τα Προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου όσο φυσικά και για το Eurobasket», είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και συνέχισε:

«Στα δύο παιχνίδια με την Ισπανία είδαμε αρκετά πράγματα τα οποία ήδη μας έχουν αναλύσει οι προπονητές και έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις που ακολούθησαν, τώρα και εμείς και οι αντίπαλοι θα είμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και θα τσεκάρουμε ακόμα περισσότερα. Το επίπεδο των ομάδων του τουρνουά είναι πολύ καλό και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους φιλάθλους να απολαύσουν μπάσκετ. Η παρουσία τους στον αγώνα με την Ισπανία ήταν εντυπωσιακή και τους περιμένουμε και πάλι αφού σε αυτό το στάδιο της σκληρής δουλειάς η συμπαράστασή τους πραγματικά μας δίνει ώθηση. Αύριο στις 9 όλοι στο ΟΑΚΑ!»

 

Τελευταία Νέα