Ο Τομάσεβιτς αποκάλυψε τη μεταγραφή που χάλασε μπροστά στον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς

Ο Τομάσεβιτς αποκάλυψε τη μεταγραφή που χάλασε μπροστά στον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς

bet365

Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς αποκάλυψε τη συνάντηση με τον άλλοτε πρόεδρο της Σερβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς έπειτα από το Μουντομπάσκετ της Αθήνας, όταν τελικά έριξε... άκυρο στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού αποτελώντας μέλος της ομάδας του «τριφυλλιού» που έκανε το triple crown το 2007, έπαιξε για πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ στον Ερυθρό Αστέρα (1990-95) κι εν συνεχεία μετακόμισε στην Παρτίζαν (1995-99).

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην TV Arena, ο βετεράνος Σέρβος σέντερ αποκάλυψε ότι σκέφτηκε το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα» όμως η επιστροφή στον Ερυθρό Αστέρα χάλασε μπροστά στον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.

«Πριν από το Μουντομπάσκετ της Αθήνας το 1998, μίλησα με ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα και μου πρότειναν την προοπτική να επιστρέψω. Στο συμβόλαιό μου με την Παρτίζαν υπήρχε buy-out. Είχα , λοιπόν το δικαίωμα να σπάσω τη συμφωνία με την Παρτίζαν όμως πήρα μια από τις πιο έξυπνες αποφάσεις της ζωής μου όταν ανέβαλλα την απόφασή μου γιατί ήθελα να μείνω συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα.

Όταν γύρισα στο Βελιγράδι, βρέθηκα στην ίδια εκδήλωση με τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Εκεί υπήρχαν επίσης άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν. Συμφώνησα μπροστά στον Μιλόσεβιτς να συνεχίσω στην Παρτίζαν και να μην γυρίσω στον Ερυθρό Αστέρα. Ήταν μια σωστή απόφαση».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα