Μάλτση: Το κλειστό της Γουμένισσας θα πάρει το όνομα της σπουδαίας Εβίνας

Μάλτση: Το κλειστό της Γουμένισσας θα πάρει το όνομα της σπουδαίας Εβίνας

Νίκος Καρφής
Μάλτση: Το κλειστό της Γουμένισσας θα πάρει το όνομα της σπουδαίας Εβίνας

bet365

To κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας θα πάρει το όνομα της σπουδαίας Εβίνας Μάλτση σε εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 30 Αυγούστου.

Η Εβίνα Μάλτση κατάγεται από τη Γουμένισσα και η πόλη της θα την τιμήσει για τη σπουδαία καριέρα της στο μπάσκετ. Το κλειστό της Γουμένισσας θα πάρει το όνομα της τεράστιας Ελληνίδας πρώην αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας των Γυναικών, με την εκδήλωση να γίνεται το Σάββατο 30 Αυγούστου, στις 19:30.

Μία από τις σπουδαιότερες παίκτριες του γυναικείου μπάσκετ στη χώρα μας (αν όχι η σπουδαιότερη) τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα με το εθνόσημο, δίνοντας πάντα τη βοήθεια της στις μεγάλες διοργανώσεις που λάβαμε μέρος με αποκορύφωμα την 4η θέση στο Eurobasket του 2017, ενώ το 2009 είχε αναδειχθεί MVP του Eurobasket, οδηγώντας την Ελλάδα στην πέμπτη θέση (κορυφαία θέση της χώρας μας μέχρι τότε στη διοργάνωση.

H Mάλτση άρχισε το μπάσκετ από την ομάδα της πόλης της, ΑΟΚ Γουμένισσας και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Μέγας Αλέξανδρος, ΜΕΝΤ, Παναθηναϊκός, Θέλτα, Σαραγόσα, Μπούρζ, Κονέκτικατ Σαν στο WNBA, Ρος Κασάρες, USK Πράγας, Πολκοβίτσε, Καϊσερί, Αντάκια, Άδανα Μπότας, Ολυμπιακό και την ZTE σε μια σπουδαία καριέρα, που αποτέλεσε παράδειγμα για τις νέες παίκτριες που έπαιζαν μπάσκετ στη χώρα μας.

 

Τελευταία Νέα