Ηλίας Καντζούρης: «Καλύψαμε την αστοχία μας και τα λάθη από την άμυνα»

Ηλίας Καντζούρης: «Καλύψαμε την αστοχία μας και τα λάθη από την άμυνα»

Newsroom
Ηλίας Καντζούρης: «Καλύψαμε την αστοχία μας και τα λάθη από την άμυνα»

bet365

Στην άμυνα στάθηκε ο Ηλίας Καντζούρης, μετά τη νίκη της Εθνικής Εφήβων με 67-56 στην πρεμιέρα του EuroBasket απέναντι στην Τσεχία.

Το άστρο του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ έλαμψε από την πρεμιέρα του EuroBasket U18, με την Ελλάδα να επικρατεί της Τσεχίας 67-56, κάνοντας... ποδαρικό με το δεξί. Ο Ηλίας Καντζούρης εξήγησε τις δυσκολίες της πρεμιέρας για την Εθνική Εφήβων, που αυξήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα λόγω της αστοχίας από το τρίποντο.

«Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για παιδιά που δεν έχουν ουσιαστικά παίξει ποτέ σε τέτοιες διοργανώσεις, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατούσε τα δύο τελευταία χρόνια με την πανδημία. Παρουσιαστήκαμε συνεπείς στην άμυνα και αυτό ήταν που κάλυψε την αστοχία μας στον επιθετικό τομέα και τα πολλά μας λάθη. Έρχεται μια καινούρια μέρα. Κρατάμε τη νίκη και θέτουμε ως στόχο να παρουσιαστούμε καλύτεροι αύριο!»

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Κυριακή (31/7 - 20:30) την Σερβία για τη 2η αγωνιστική του ομίλου. «Είναι μια καλή, ποιοτική ομάδα και θεωρώ πως η δύναμή της βρίσκεται στα γκαρντ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά και από την άλλη να λειτουργήσουμε πολύ καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι» αναφέρει ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα