Στέφαν Γέλοβατς: Φιλικό τουρνουά στη μνήμη του στο Νόβι Σαντ

Στέφαν Γέλοβατς: Φιλικό τουρνουά στη μνήμη του στο Νόβι Σαντ

Στέφαν Γέλοβατς: Φιλικό τουρνουά στη μνήμη του στο Νόβι Σαντ

bet365

Φιλικό τουρνουά στη μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς, που «έφυγε» από τη ζωή στις 25 Δεκεμβρίου του 2021, θα διεξαχθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Νόβι Σαντ.

Ήταν 5 Δεκεμβρίου του 2021 όταν ο Στέφαν Γέλοβατς έχασε τη μάχη που έδινε, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, τη στιγμή που έκανε ποδήλατο στο προπονητήριο της ΑΕΚ. Ολόκληρη η μπασκετική -και όχι μόνο- κοινότητα είχε βυθιστεί σε θλίψη, μετά τον χαμό του 32χρονου Σέρβου.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Νόβι Σαντ θα πραγματοποιηθεί ένα τουρνουά στη μνήμη του, όπως μεταφέρει η «Mozzart Sport». Το πρώτο τζάμπολ του οποίου θα γίνει από την Μπούρσασπορ, ομάδα του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς και περσινή φιναλίστ του EuroCup, κόντρα στην τοπική KK Βοϊβοντίνα.

Ο Γέλοβατς είχε γεννηθεί στο Νόβι Σαντ και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά μπασκετικά βήματα στην KK Βιζούρα, ομάδα του Βελιγραδίου, προτού μετακομίσει στον Ερυθρό Αστέρα για να καθιερωθεί σταδιακά στο ευρωπαϊκό στερέωμα, ώσπου το άστρο του να σβήσει με αυτόν τον σοκαριστικό τρόπο όταν ήταν παίκτης της ΑΕΚ.

 

Τελευταία Νέα