Ισραήλ: Με τον Ντένι Αβντίγια στην πρόεπιλογη του Eurobasket

Newsroom
Ισραήλ: Με τον Ντένι Αβντίγια στην πρόεπιλογη του Eurobasket

bet365

Το όνομα του Ντένι Αβντίγια είναι αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας του Ισραήλ ενόψει του Eurobasket,

Το Ισραήλ ανακοίνωσε την προεπιλογή 18 παικτών για το Eurobasket που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει τις Τσεχία, Σερβία, Πολωνία, Φινλανδία και Ολλανδία στον όμιλό της, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην Πράγα.

Το μεγαλύτερο όνομα στη λίστα είναι δίχως αμφιβολία ο ΝΒΑer Ντένι Αβντίγια, ο οποίος είναι το μοναδικό μέλος της προεπιλογής που έχει εμπειρία στον «μαγικό κόσμο», καθώς εδώ και δύο σεζόν αγωνίζεται για τους Γουίζαρντς.

Εκτός από αυτόν το Ισραήλ έχει πολλούς παίκτες της Euroleague, όπως ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο (Μακάμπι), Γιαμ Μαντάρ (Παρτιζάν), Ταμίρ Μπλατ (Άλμπα), Γιφτά Ζιβ (Μακάμπι), Γκάι Πνίνι (Μακάμπι), Ράφι Μένκο (Μακάμπι), Γοβέλ Ζούσμαν (Άλμπα), Τζέικ Κόεν (Μακάμπι) και Ρόμαν Σόρκιν (Μακάμπι).

Στην λίστα είναι επίσης ο έμπειρος γκαρντ Γκαλ Μέκελ και την συμπληρώνουν οι Νόαμ Ντόβρατ, Μπαρ Τιμόρ, Νιβ Μισγκάβμ, Τομέρ Γκινάτ, Νιμρόντ Λεβί, Γκαμπριέλ Τσατσασβίλι και Ιντάν Ζάλμανσον, οι οποίοι αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα