Μάικ Τζέιμς: Προπονείται με τον Κέβιν Ντουράντ στο Λος Άντζελες (vid)

Μάικ Τζέιμς: Προπονείται με τον Κέβιν Ντουράντ στο Λος Άντζελες (vid)

bet365

Ως άλλοτε συμπαίκτες και φίλοι, Μάικ Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ, μοιράζονται τα γήπεδα του Λος Άντζελες και προπονούνται μαζί ενόψει της νέας σεζόν.

O Μάικ Τζέιμς κοιτάζει την επόμενη ημέρα με την Μονακό- στην οποία ανανέωσε πρόσφατα μέχρι το 2024 - και ο Κέβιν Ντουράντ προσπαθεί να κρατηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όσο αναζητά το νέο του σταθμό, μετά το αίτημα για trade από τους Μπρούκλιν Νετς.

Για τον λόγο αυτό μοιράζονται το γήπεδο και προπονούνται μαζί όσο βρίσκονται στο Λος Άντζελες. Δεν είναι, άλλωστε, πρωτοφανής αυτή η εικόνα. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά από την συνύπαρξή τους στους Νετς ένα διάστημα το 2021 και διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Μάλιστα, σε κάθε ευκαιρία στηρίζουν ο ένας τον άλλον με τον Κέβιν Ντουράντ να κάνει το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να βρεθεί τόσο στο «Gaston Medicine» για το Game 4 της σειράς της Μονακό με τον Ολυμπιακό, όσο και αργότερα στο ματς-πρόκρισης των «ερυθρολεύκων» στο ΣΕΦ.

Αυτή τη στιγμή μοιράζονται τον μπασκετικό τους χρόνο επί αμερικανικού εδάφους, με τα φώτα να είναι στραμμένα στον σταρ του ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα