Αγραβάνης: Ανεβάζει... στροφές ενόψει Εθνικής ομάδας (vid)

Newsroom
Αγραβάνης: Ανεβάζει... στροφές ενόψει Εθνικής ομάδας (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν αφήνει ούτε... μέρα να πάει χαμένη καθώς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Eurobasket.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ μπορεί να παραμένει free agent μετά τη θητεία του στον Προμηθέα Πάτρας ωστόσο είναι κάτι που -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν... σκέφτεται. Και όπως φαίνεται δεν θα βιαστεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η Εθνική ομάδα, τα δύο παιχνίδια για το «παράθυρο» του Αυγούστου με Σερβία (εκτός) και Βέλγιο (εντός) στο πλαίσιο των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, όπως φυσικά και το ερχόμενο Eurobasket.

Όπως φαίνεται μετράει ήδη... αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την (εκτός απρόοπτου) 1η Αυγούστου και γι' αυτόν τον λόγο θέλει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ήδη έχει κάνει «κατάληψη» στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου δουλεύει εντατικά ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος από πλευράς φυσικής (αλλά) και αγωνιστικής κατάστασης.

Απόδειξη; Και το βίντεο που ανέβασε στα stories του στο Instagram

 

Τελευταία Νέα