EuroCup: Πιθανότητα για ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στη φάση των ομίλων

Newsroom
EuroCup: Πιθανότητα για ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στη φάση των ομίλων

bet365

Η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο EuroCup της ερχόμενης περιόδου κρύβει πιθανό... εμφύλιο αν και εφόσον ο Ολυμπιακός τερματίσει τρίτος στον προκριματικό για την EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τις ομάδες τις οποίες θα αντιμετωπίσει στο EuroCup Women της ερχόμενης περιόδου στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, βλέποντας στο βάθος... εμφύλιο. Ο όμιλος για το «τριφύλλι» περιέχει την Πολωνική Λουμπλίν, μία εκ των Λουντόβικα Κζάτα (Ουγγαρία) ή Ραμάτ Χασαρόν (Ισραήλ) και τον τελευταίο του προκριματικού ομίλου της EuroLeague, όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκες» έμαθαν τον δικό τους όμιλο στα προκριματικά της EuroLeague και θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα (Σερβία) και την Σέπσι (Ρουμανία), με τον πρώτο του ομίλου να παίρνει το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση και τις άλλες δύο ομάδες απευθείας στο EuroCup. Συγκεκριμένα όμως ο τελευταίος αυτού του ομίλου θα βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, δίνοντας έτσι πιθανότητες σε διεξαγωγή ντέρμπι αιωνίων με ευρωπαϊκό φόντο.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, μπορεί να παίξει και εντός έδρας την πρόκριση, αφού ο όμιλος του θα διεξαχθεί σε μία εκ των Σερβία, Ρουμανία ή Ελλάδα το διάστημα 11-13 Οκτωβρίου.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα