Τζεντίλε: Έπεσε από ύψος 4 μέτρων και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου

Newsroom
Τζεντίλε: Έπεσε από ύψος 4 μέτρων και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου

bet365

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε νοσηλεύεται στην Ισπανία με κατάγματα μετά από πτώση που είχε από ύψος 4 μέτρων κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Αναμένεται να χειρουργηθεί προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Άσχημη εξέλιξη πήρε η offseason του Αλεσάντρο Τζεντίλε, καθώς ο 30χρονος Ιταλός νοσηλεύεται με κατάγματα στο νοσοκομείο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι, βρισκόταν στην Ισπανία για την περίοδο των διακοπών του με τον αδερφό του, Στέφανο, και την παρέα τους.

Ωστόσο, ο ίδιος βρέθηκε ανάσκελα στο κενό από ύψος 4 μέτρων στη βίλα στη Φορμεντέρα και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί βοήθεια. Οι εκτιμήσεις και τα δημοσιεύματα του Gazzetta dello Sport μιλούν για κατάγματα που έχει υποστεί ο Τζεντίλε στους σπονδύλους από την πτώση, τα οποία θα τον οδηγήσουν στο χειρουργείο για να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

«Θα έρθω στην Ιταλία για θεραπεία. Ευχαριστώ όλους όσους είχαν μια σκέψη ή ένα μήνυμα για μένα και λυπάμαι που ανησυχήσατε» έγραφε ο Τζεντίλε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο Instagram προκειμένου να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν για την κατάστασή του.

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στην αγορά των free agents, ενώ θα χρειαστεί να παραμείνει στα πιτς για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

 

Τελευταία Νέα