Η... άνθιση του Αλίμου

Newsroom
Η... άνθιση του Αλίμου

bet365

Με γοργά βήματα προχωράει η ομάδα του Αλίμου, έχοντας φιλοξενήσει πολλές μεγάλες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού, και όχι μόνο, μπάσκετ.

Συγκεκριμένα η η South Αλίμου, με μεθοδική δουλειά και δυναμική επένδυση στις υποδομές της, φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει ακόμα και τις προσδοκίες των πιο ένθερμων φίλων της. Το ανδρικό τμήμα των «Νοτίων του Αλίμου» θα αγωνίζεται από την αγωνιστική περίοδο 2022 - 23 στην Β΄ κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ. Καθώς στη σεζόν που ολοκληρώθηκε προ μερικών εβδομάδων, κέρδισε το εισιτήριο της ανόδου, πλαισιωμένο με αθλητές από τα σπλάχνα του συλλόγου και έναν πυρήνα νέων παικτών, με τετραετή δέσμευση.

Από το 2013, όταν και ιδρύθηκε ο σύλλογος οι Αλέξανδρος Άνθης και Γιάννης Ηλιόπουλος κέρδισαν σταθερά την εμπιστοσύνη των γονέων του Δήμου Αλίμου και των γειτονικών περιοχών. Διάσημοι προσκεκλημένοι – ομιλητές στα καλοκαιρινά καμπ, όπως μεταξύ άλλων οι αδελφοί Αντετοκούνμπο, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Νίκος Παππάς, προσέλκυαν σταθερά το ενδιαφέρον των δημοτών. Και σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα, οδήγησαν πληθώρα νέων στα γήπεδα του μπάσκετ.

Σύμφωνα με τον κ. Αλέξανδρο Άνθη, εκ των υπευθύνων της ακαδημίας, το βασικό μέλημα του συλλόγου ήταν και παραμένει όλα τα παιδιά να αγκαλιάσουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό με αγάπη ως στάση ζωής, πέρα και πάνω από κάθε ατομική ή συλλογική νίκη.

"""

 

Τελευταία Νέα